top of page
brandslangen

BRANDWEER BUNNIK IS DRINGEND OPZOEK NAAR NIEUWE COLLEGA'S

AANMELDFORMULIER

Bedankt voor je aanmelding! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

LET OP,

Vanwege Covid-19 zullen wij per persoon bekijken welke mogelijkheden er zijn. Wij zullen ten alle tijden de richtlijnen van de overheid volgen.

Wat is er nodig om onze nieuwe collega te worden?

Wanneer je in Bunnik woont of werkt, ouder bent dan 18 jaar nodigen we je graag uit voor een kennismaking bij ons op de kazerne. Wij vinden het belangrijk dat er een wederzijdse klik is, is deze er dan kunnen we alles voor je in gang gaan zetten zodat jij onze nieuwe collega kan worden. 

Als je door de nodige keuringen heen bent, mag je de brandweeropleiding gaan starten. Tijdens deze avond- of dagopleiding zul je de nodige vaardigheden leren om ons verantwoordelijke werk uit te kunnen voeren, dit is meer dan enkel het leren blussen van brand! Om goed blijven in wat we doen oefenen wij elke maandagavond van 19:30 - 21:30.

Moet je altijd beschikbaar zijn voor de Brandweer?

Binnen ons brandweerkorps draagt iedereen zijn pager mee waar hij/zij ook naar toe gaat. Dit betekent niet dat je altijd beschikbaar moet zijn om te kunnen uitrukken. Want ook wij houden van een dagje weg of een gezellige verjaardag. Binnen brandweer Bunnik werken wij niet met piketdiensten of roosters. 24/7 hebben wij een vrije instroom van collega’s die naar de kazerne komen als hun situatie dat toelaat. Dit kan zijn vanaf hun werk (met toestemming van de werkgever), maar ook als je bijvoorbeeld boodschappen aan het doen bent.

Krijg je een vergoeding als vrijwilliger?

Je krijgt als brandweervrijwilliger een vergoeding voor de uitrukken, oefeningen en opleidingen die je aanwezig bent. De vergoedingen verschillen per rang maar gemiddeld verdiend een brandweervrijwilliger tussen de 2000 en 3000 euro per jaar.

Hebben wij je weten te enthousiasmeren? Vul dan nog even het formulier hiernaast in!

Brandweer Bunnik

Aanmelden
svk-bunnik-2-min.jpg

BRANDWEER BUNNIK    CONTACT

Heeft u een vraag of twijfelt u of u zich wilt aanmelden bij Brandweer Bunnik? Neem gerust contact met ons op, wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden!

 

* Promotiemateriaal heeft Brandweer Bunnik NIET! Hiernaar vragen zal geen zin hebben en u zult geen antwoord ontvangen.

Bezoekadres,

Stationsweg 49

3981 AB  Bunnik

Bericht ontvangen!

Contact
bottom of page